Přeskočit na obsah

Projekt Alfa – Na útěku

Projekt Alfa  – Na útěku už je skoro na světě!

Od vydání prvního dílu V pasti už sice uběhla nějaká ta doba, ale nakonec jsme se dočkali. Projekt Alfa 2 s podtitulem Na útěku vyjde již dvacátého února! Zakroužkujte si to v kalendáři, ať nezapomenete! 😉 A co vás v pokračování Laylina příběhu čeká?

Anotace: 

Mám tři cíle: 1. Zůstat naživu. 2. Nenechat se chytit. 3. Zničit Guntega a jeho program.

Nejsem si jistá, co z toho bude nejtěžší.

Laylin život se změnil ze dne na den. Musela se naučit, jak bojovat a udržet se naživu. Teď se chce pomstít a zničit Guntega a jeho výzkumný program. Ví, že není jediná alfa, které se podařilo přežít. Je jich víc a Guntego je chce všechny najít, ovládnout a postavit z nich neporazitelnou armádu. Proto musí být rychlejší a najít je dřív než on.

Počet stran: 264

Formát: paperback

Vydání: 20. 2. 2018

Žánr: sci-fi, young adult, pro mládež

Doporučená cena: 229 Kč

 

 

Kdo četl první díl, už ví, že se Layle podařilo přežít na Guntegově základně, kde se ji snažili vycvičit. Nyní utekla a rozhodla se, že musí Guntega zastavit, pokud má být někdy skutečně v bezpečí. Je v tom však sama. Ví, že někde v jejím těle, nebo v těle jiné z přeživších Alf, kterým se podařilo před Guntegem uprchnout, může být klíč k vytvoření neporazitelné armády. A tak si jako první úkol vybere zabránit tomu, aby se takový klíč dostal Guntegovi do rukou. Je rozhodnutá najít ostatní dřív, než Serov. Vybuduje tajnou bezpečnou základnu a vydá se v jeho stopách v naději, že ji dovede k další Alfě. I se svými schopnostmi, které se každým dnem vyvíjejí, má však pouze omezené možnosti a není jisté, jestli vydrží dostatečně dlouho na to, aby našla pomoc nebo lék na chybu ve svém genetickém kódu, která ji pomalu zabíjí.

Ukázkou si můžete zalistovat zde – Ukázka

Lenka

 

9 komentářů na “Projekt Alfa – Na útěku”

  1. Můžu se zeptat, kdy vyjde třetí kniha? 🙂 Dočetla jsem druhou a jsem zvědavá, jak to celé dopadne.

    1. Milá Zuzko,
      v danou chvíli sama nemám tušení, kdy by mohl třetí díl vyjít. Můžu však slíbit, že udělám maximum, aby vyšel.
      Lenka

  2. Právě jsem dočetla a jediné na co se zmůžu je… WOW! Ten konec byl opravdu vražedný a já nějakou dobu koukala před sebe a nevěděla, co říct. A to jsem potřebovala sepsat recenzi. 🙂 Strašně se mi to líbilo. Tento svět se Vám povedl a rozhodně ho řadím mezi Top #10 🙂 Těším se na třetí díl.
    Děkuju za skvělý zážitek ze čtení a dokonalý příběh!

    1. Petro,
      jsem moc ráda, že se Ti kniha tak moc líbila! 🙂 Budu se snažit, abych se třetím dílem ještě překonala! 😉
      Lenka

  3. Dobrý den tady Terka (10 let),
    Moc Mě Alfa bavila! Je to úplně jiný svět než ten kolem mě. Já knížky miluju, ale tohle je úplná BOMBA! Když jsem to poprvé vyděla řekla jsem si: ,,Co to může být? No je to český tak uvidím o čem to bude..“ No ale teta na to že je to až od 14nácti……. Úplně mě fascinuje jsi se nebojíte do toho dát i trošku sprostá slova a jak to dokážete napsat! Já jsem se taky pokoušela napsat knihu, ale není to nic moc. Jmenovalo se to: Cesta na Gabridu. A jestli by jste chtěla, mohla bych vám to i ilustrovat! Moje kamarádky když jsem jim to půjčila říkaly, že to postrádá obrázky ale jinak že výborný. A mymochodem abyste si nemyslela já jsem dělala přijímačky na ZŠ na rozšířenou výtvarnou výchovu a měla jsem nejvíce bodů ze všech (brali jen 15) a všichni mi říkají že maluju ze všech nejhezčí. Ale no já nevím. Mám to asi po mamce to jo ale… No tak o tom popřemýšlejte prosím (jsem naivky já vím) nashledanou.

    1. Ahoj, Terko. Teď jsem zrovna mimo domov, takže se nebudu moc rozepisovat. Napiš mi ale na Dostlik@centrum.cz a příští týden ti odpovím. ☺ Můžeš mi klidně poslat ukázku nějaké tvé práce. Uvidíme, co by se s tím dalo dělat. Lenka

  4. Ahoj, jeden komentář už tu tohoto typu byl, ale již před delší dobou. Tak bych se chtěla zeptat jak je na tom 3. díl. Nějaký velice hrubý odhad, kdy by se mohl dostat na svět by mě moc potěšil. Předem děkuji za odpověď. Verča

    1. Milá Verčo,
      momentálně si netroufnu ani na ten odhad. Původně jsem doufala, že by to třeba dopadlo do konce roku, ale pak jsem začala s přepisem, se kterým nejsem stále tak docela spokojená. 🙁
      Lenka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..