Přeskočit na obsah

Co se chystá? Dcery světla a temnoty 3!

Pokračování série Dcery světla a temnoty je již na spadnutí!

Už je to víc jak rok, co vyšel zatím poslední díl z této série, a někteří z vás si možná už začali zoufat, že se pokračování snad ani nedočkají. Nebojte! Už se na tom pracuje! Zatím sice nemůžu ještě slíbit jak ani kdy, ale doufám, že se mi podaří dostat ho k vám, čtenářům, do konce jara 2019. A abych vám trochu ukrátila čekání, tady je krátká Ukázka – Koruna ze světla!

Anotace – Poté, co se Lea postavila temnotě ve svém nitru, byla nucena uprchnout nejen před démony, ale i před strážci vyslanými samotnou Pevností. Nyní se skrývá a snaží se vyrovnat se strachem, že by ji temnota mohla opět ovládnout, zatímco se ji Sára snaží zoufale najít dřív než ostatní. Musí dokázat, že její sestra je svobodná dřív, než ji Pevnost odsoudí za útok na Alici Pormoglovou. Dokud však Leu nenajde, nemá žádné jiné důkazy než svoje vlastní slova. Jak postupně odkrývá síť plnou tajemství, kterou kolem nich Alice upředla, zjišťuje více o své matce a o odkazu, který jim zanechala.

Anotace ani ukázka ještě nejsou úplně oficiální, takže je berte s nadhledem. 🙂 Ještě nás čeká spousta práce, korektury, obálka atd, takže budu mít v následujících měsících rozhodně co dělat, ale už se nemůžu dočkat, až budu držet třetí díl v ruce! Taky se tak těšíte? 🙂

Lenka

 

20 komentářů na “Co se chystá? Dcery světla a temnoty 3!”

  1. Už se nemůžu vůbec dočkat…první knihu jsem si koupila s tím, že jsem myslela, že to je od zahraniční autorky. Když jsem zjistila, že ne, tak jsem té knize moc bodů nedávala. Jakmile jsem ale přečetla první díl, zamilovala jsem se! Hned jsem si koupila druhý díl a teď povinně čekám na třetí! ?

    Mate úžasné knížky! ❤️
    Děkuji ji Vám moc za nový svět, který jste vytvořila!

  2. Už se moc těším, všechny Vaše knížky jsou úžasné. Už netrpělivě čekám na dalši, stejně jako na Projekt Alfa

    1. Všechny díly knihy Dcery světla a temnoty jsem přečetla jedním dechem (nejlepší knihy na světě) 🙂 Doopravdy se moc těším na čtvrtý díl ?

  3. Ja sa veľmi teším 🙂 Máte nejaké nové info ohľadne vydania knihy? Kedy môžeme očakávať cca nový diel?

    1. Dcery 3 už jsou vytištěné a teď už jenom čekám na dohodu s distribucí. Do prázdnin by měly být venku! 🙂

  4. Hrozně moc, bych chtěla poděkovat za dvě úžasné knižní série a nemohu se dočkat až vyjdou další díly. Hlavně, ale se nemohu dočkat na Projekt Alfa 3.

  5. Super knihy! I když je asi ještě brzy ráda bych se zeptala kdy, tedy pokud ano v což doufám podle konce 3 knihy, uvažujete a mohl by vyjít čtvrty díl Dcery světla a temnoty? Děkuji

    1. Milá Karol,
      kéž bych ti na tvou otázku mohla nyní odpovědět. Abych byla upřímná, se čtvrtým dílem jsem ještě ani nezačala. Mám ho rozmyšlený, to ano, ale první věta ještě nepadla. Snad brzy!
      Lenka

    1. Lenka Dostálová

      Děkuji.:-) Rozhodně se ji chystám napsat a pokud se ji nepodaří vydat, bude k dostání určitě alespoň jako e-book. Ale to je řešení jen pro skutečný stav nouze. 😉

    1. Ahoj Zuzko,
      určitě budou, ale kdy a v jakém formátu, zda se dostanou i do vydání, nebo vyjdou pouze jako e-book, to zatím bohužel nevím:-(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..