Přeskočit na obsah

Projekt Alfa 3 – Bez dechu právě na startovac.cz!

Báli jste se, že už se posledního dílu snad ani nedočkáte? No… já taky. 🙂 Brzy ale bude naše čekání u konce. Alespoň když mi trošku pomůžete. 😉 Představuji vám Projekt Alfa – Bez dechu!

Právě teď běží na https://www.startovac.cz/projekty/projekt-alfa-bez-dechu-velke-finale/ crowdfundingový projekt, v němž si můžete knihu objednat. Ale POZOR, s největší pravděpodobností bude kniha k sehnání pouze teď v předobjednávce! 🙁 Nemohu zaručit, že se vytisknou kusy navíc, než kolik se jich objedná, a proto moc neváhejte. Mohlo by se stát, že později knihu již neseženete.

Jak crowdfunding funguje?

Jednoduše! Na vytvořený projekt se vybírají peníze pomocí sponzorů, kteří za svou účast obdrží slíbené odměny podle toho, jakou částkou se rozhodnou přispět a jakou odměnu si vyberou.

Co když se nenasbírá potřebná částka?

V takovém případě obdrží sponzor své peníze zpět. Takže nic neriskujete. 🙂

Pokud bude kampaň úspěšná, kdy kniha vyjde?

To je otázka, na kterou neznám přesnou odpověď. Kampaň poběží do začátku sprna. Pokud se cílová částka nasbírá dříve, mohu o to dřívě začít s přípravou knihy. Ráda bych ji měla venku do konce roku!

Anotace

Vždycky jsem byla tak trochu osina, ale ještě nikdo se mě kvůli tomu nesnažil zabít tak úporně.

Layla má za sebou pár rušných měsíců. Podařilo se jí najít další alfy, ale Guntego se ještě nevzdal svého plánu zlomit ji a donutit k poslušnosti. Teď však už ví, že by raději zemřela, než aby se podvolila, a spolu se svými přáteli pro něho představuje riziko, které by mohlo ohrozit jeho plány. Rozhodl se proto začít jednat a ona mu přitom stojí v cestě.

Layla ví, že mají jen vypůjčený čas. Nejenže musí zastavit Guntega dřív, než rozpoutá peklo, ale pokud chce sebe a své přátele udržet naživu, musí navíc najít způsob, jak zabránit dalším mutacím, které je postupně zabíjejí. A jediný, kdo by k tomu mohl mít klíč, není nikdo jiný než Guntego.

Obálka

Projekt Alfa - Bez dechu
Obálka
Kniha
Obálka – Projekt Alfa – Bez dechu
(autorka obálky Flonerová Kamila)

Držte mi palce! 😉

P.s.: Je možnost si objednat i celou sérii, takže pokud nad ní přemýšlíte, můžete se mrknout na více informací zde https://dostalovalenka.cz/me-knihy/.

Štítky:

2 komentáře na “Projekt Alfa 3 – Bez dechu právě na startovac.cz!”

    1. Ahoj,
      přesné datum bohužel zatím netuším, ale je to na dobré cestě. Zrovna dnes mi dorazil rukopis zpět po první korektuře. Hned, jak ji zkontroluji, půjde text do rukou grafikovi. Což znamená, že MOŽNÁ, ale opravdu jen možná, by mohla kniha vyjít ještě letos!
      Lenka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..